• 56
 • 58
 • 57
 • 2019-JIMING-HK-A-Uu
 • banner-1
 • Service & Supports

  Service & Supports

  Ekipi i prefessional Shërbimi me qëndrim të ndershëm dhe të sinqertë janë të gatshëm për të siguruar me shërbimin prefessional dhe të shpejtë.
 • Quality & Garanci

  Quality & Garanci

  Jiming kaluar certifikimin ISO9001 në vitin 1998 dhe ka ruajtur Certifikimi saj ISO si një angazhim për praktikën ndërkombëtare.
 • Bashkëpunimi dhe Zhvillimi

  Bashkëpunimi dhe Zhvillimi

  R & D ekipi është i gatshëm që të bëhet Mbështetja juaj teknike dhe konsultim falas për zhvillimin e ndonjë produktet e ndriçimit.
 • DSC_1497 (1)
 • DSC_0085 (1)

Rreth nesh

Ningbo Jiming Electric Appliance Co., Ltd., which was founded in 1967, is an all-round enterprise engaged in development, production, sale and service. There are over 600 people working in our factory. Factory covers an area of 20,000 square meters (215278.21 square feet), facility and production area are 50,000 square meters (538195.52 square feet) totally. Our main product lines are LED Emergency and Security lighting, Exit Sign, Emergency Battery Pack and Emergency Ballast, Rechargeable LED Outdoor and Camping lights, LED Work lights, LED Desk Lamp, Portable Lamps and Flashlights. Our products are widely used in places such as home, office, shopping center, school, warehouse, parking and station as well as for working underground, camping and outdoor. With a complete network in production, supply and sales, Jiming annual turnover reaches over USD35,000,000.00 and production ability 5,000,000 sets of light. The combined technologies of LED light sources, rechargeable battery expertise and comprehensive plastics molding capabilities makes us the premier supplier to a number of international companies.


WhatsApp Online Chat!